Wat betekent “GMS” op Snapchat? (2024)

Wat betekent “GMS” op Snapchat? (1)

Als app ontworpen voor de Gen Z-generatie is Snapchat gevuld met verschillende jargon en termen die het aantrekkelijk en interessant maken. Een daarvan is 'GMS', een slang die vrienden op Snapchat gebruiken om zichzelf in de gaten te houden en tegelijkertijd een hoge snapscore te behouden.

Maar wat betekent ‘GMS’ precies op Snapchat? “GMS” is een afkorting voor “goedemorgenreeks”; het zou ook kunnen staan voor ‘goedemorgenkiekje’. Hoe simpel dit ook is, het helpt vrienden op Snapchat een hecht vriendschapsniveau te behouden.

Hoe meer “GMS(s)” je naar een vriend op Snapchat stuurt, helpt je om dichtbij hem of haar te blijven op Snapchat, en wij laten je zien hoe.

In dit artikel hebben we uitgelegd wat 'GMS' betekent op Snapchat en hoe je dit kunt gebruiken om je vriendschap te verbeteren en je scoreniveau te verhogen. Laten we gaan!

  1. Wat is “GMS”?
  2. Hoe gebruik ik “GMS”?
  3. Hoe reageer ik op “GMS”?
  4. Conclusie
  5. Veel Gestelde Vragen

“Goodmorning streak”, “GMS”, is een slang die door Snapchat-gebruikers wordt gebruikt om 's ochtends snaps naar andere gebruikers (hun vrienden) te sturen. Dit komt als resultaat van “Snap Streaks”, dat aan het sociale-mediaplatform werd toegevoegd om de activiteit ervan te verbeteren en de continuïteit op het platform te bevorderen.

Het idee achter “GMS” is dat Snapchat gebruikers vraagt ​​om te communiceren en snaps naar zichzelf te sturen om hun snap streak te verbeteren.

Daarom moeten gebruikers dagelijks “GMS” naar zichzelf blijven sturen om deze streaks en snelle scores te verbeteren. Ook zij moeten hier ijverig mee omgaan en de dag met een goede ochtendreeks beginnen. Als ze het zouden missen, zouden ze de spanning van het opnieuw bouwen moeten doorstaan.

Hoe gebruik ik “GMS”?

Het gebruik van ‘goedemorgenstreak’ is vrij eenvoudig. U kunt er een blanco pagina en een “GMS”-bericht op plaatsen.

U krijgt bijvoorbeeld mogelijk een zwart scherm met de tekst 'Goedemorgen!' of “GMS” erop geschreven.

Een andere vriend op Snapchat stuurt je misschien een foto van hun raam of een felle lichtstraal die zich door hun slaapkamer verspreidt met 'gms' of 'goedemorgen' erop geschreven.

Andere voorbeelden van het gebruik van “GMS” zijn:

  • Ik wens je een fijne dag, GMS,Mijn liefje!
  • Beginnendmet een geweldige dag, GMS!
  • GMS! Laten we onze strepen voortzetten!
  • Op naar het behalen van mijn doelen vandaag! GMS!
  • GMS en een fijne dag.

Hoe reageer ik op “GMS”?

Om de perfecte snapreeks te behouden en een vriend op je beste vriendenlijst te houden, moet je binnen 24 uur nadat de snap naar je is verzonden, op hem reageren. Als er vóór 10.00 uur een “GMS”-bericht naar u is verzonden, moet u de volgende dag vóór 10.00 uur op dat bericht reageren.

Maar als u die dag al onderling foto's hebt uitgewisseld, hoeft u niet op een "GMS"-bericht te reageren. Bovendien hoeft u niet op een “GMS”-bericht te reageren als u die vriend uit uw beste vriendenlijst wilt halen, omdat deze lijst groeit en afneemt met het niveau van vriendschap dat u met die persoon in de app heeft.

Je beste vriendenlijst bestaat uit de acht beste mensen met wie je regelmatig foto's uitwisselt. Snapchat geeft je beste vriendenlijst weer in de bovenhoek van het 'verzenden naar'-scherm, zodat je je favoriete gesprekken kunt volgen.

Conclusie

“GMS” is slechts één van de vele jargon die op Snapchat wordt gebruikt om de gebruikerservaring spannend te maken en je aan je scherm te laten kleven. Behalve dat het platform geweldig is voor vrienden, helpt het je ook een band met vrienden op te bouwen als je elke dag met ze chat, allemaal dankzij snap streaks.

Nu weet je wat “GMS” op Snapchat betekent; geef je interactie met vrienden op Snapchat een boost door het eens te proberen!

Veel Gestelde Vragen

GNS”betekent “welterusten streak” en wordt, net als “GMS”, gebruikt om interacties tussen vrienden op het platform te bevorderen en hoge snapstrepen te behouden. Het enige verschil is natuurlijk dat het 's nachts wordt gebruikt om je vrienden welterusten te zeggen.

Het betekent ‘schreeuw om schreeuw’. Deze term wordt gebruikt als promotie wanneer een Snapchat-gebruiker simpelweg op zoek is naar een shout-out van vrienden in de app. SFS wordt ook gebruikt om diensten op andere pagina's te promoten.

‘ICYMI’ betekent ‘Ik zie dat je het gemist hebt.’ Dit jargon wordt gebruikt om een vriend op Snapchat te vertellen dat hij of zij je snap heeft gemist. Het kan ook worden gebruikt om iemand belachelijk te maken omdat hij de essentie van een gesprek mist.

Wat betekent “GMS” op Snapchat? (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Chrissy Homenick

Last Updated:

Views: 6533

Rating: 4.3 / 5 (54 voted)

Reviews: 93% of readers found this page helpful

Author information

Name: Chrissy Homenick

Birthday: 2001-10-22

Address: 611 Kuhn Oval, Feltonbury, NY 02783-3818

Phone: +96619177651654

Job: Mining Representative

Hobby: amateur radio, Sculling, Knife making, Gardening, Watching movies, Gunsmithing, Video gaming

Introduction: My name is Chrissy Homenick, I am a tender, funny, determined, tender, glorious, fancy, enthusiastic person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.